26. 03. 2006

Tidsfront

Söndagen äts upp, inte bara av den försvunna timmen, utan av förskjutningen mellan två väderfronter. När jag går ut och springer i parken sent på morgonen är det regnigt och lite kyligt. På eftermiddagen kommer vi tillbaka från kaffe och kaka hos vänner och temperaturen har stigit med tio grader på bara tre timmar. En fuktig vår är plötsligt här. Min kropp reagerar med oerhörd trötthet och jag somnar över en bok. Nu ikväll öppnar jag fönstret och känner en återvändande doft av jord.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer än.

RSS feed för kommentarer till detta inlägg. | TrackBack URI

You can also bookmark this on del.icio.us or check the cosmos

Kommentera

XHTML ( Du kan använda följande tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .